Spring til indhold

Hjælp i plejen

Vi behøver dig mere end nogensinde

På grund af det pågående udbrud af Covid-19 er der en øget efterspørgsel for ekstra plejepersonale i hele Norden. Er du sygeplejerske, specialist sygeplejerske, social- og sundhedsassistent eller læge? Har du erfaring fra plejen og hjælper du ikke allerede? Så behøver vi dig mere end nogensinde.

Lige nu er der et stort behov for sygehuspersonale med intensiv erfaring eller anden speciale erfaring med øjeblikkelig start. Har du andre kompetencer? Så kontakt os alligevel. Vi samarbejder med hospitaler og primær sektoren i hele Norden hvilket betyder at vi har overblik over hvor der er mest brug for hjælp.

Uanset hvilket land i Norden du har mulighed for at arbejde, er din hjælp mere velkommen end nogensinde. Tøv ikke med at kontakte os, da vi hjælper sundhedsvæsenet med at sende hjælpen hvor der er mest brug for den.

 

Hvor vil du hjælpe?
Vælg det land hvor du har mulighed for at arbejde.

Du kan også udfylde nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 

Kontakt os (DK)

  • Vi bekymrer os om dit privatliv. Dedicare behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR). Læs mere om vores fortrolighedspolitik.