Sygeplejerske indenfor medicin eller kirurgi?

Oplev en bedre hverdag

Sætter du pris på tryghed og stabilitet, men er nysgerrig på et nyt eventyr? Måske længes du efter en hverdag, hvor du kan tilpasse arbejdet efter dit liv og ikke omvendt? Vi søger lige nu dig, som er sygeplejerske indenfor medicin og kirurgi. Grib chancen og sats på dig selv og din karriere! Hos Dedicare får du et trygt arbejde som konsulent i mindst 6 måneder.

Tilmeld dig her og vi vil kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder som konsulent hos os. Vi har stillinger rundt i hele Danmark, og sammen finder vi en stilling som passer netop til dig.

pexels-luca-barth-12998234
Tryghed, frihed og fleksibilitet

Er du på udkig efter en bedre balance mellem arbejde og fritid? Som sygeplejerske hos os, kan du selv påvirke, hvor meget du vil arbejde og få den hverdag, som du drømmer om. Du får mulighed for at tilpasse dit arbejdsskema ud fra dine forudsætninger og livssituation. Det giver mere frihed til dig.

dedicare-460-2
Dine kompetencer i fokus

Som sygeplejerske indenfor medicin eller kirurgi i Danmark er du på samme arbejdsplads i mindst 6 måneder. Du oplever derfor tryghed og kontinuitet med kollegaer og arbejdsplads samtidigt med, at du har mulighed for at udvikle din kompetencer. Vi matcher dig med et arbejde ud fra dine ønskemål, hvor kompetenceudvikling og trivsel hos dig i fokus.

frederik-falinski-4i93wiqkzfe-unsplash-1
Attraktiv løn

Som sygeplejerske konsulent hos os, kan vi tilbyde dig en attraktiv lønpakke som matcher dine kompetencer. Derudover tilbyder vi også andre attraktive fordele samtidigt med, at vi gør alt for at sammensætte det arbejdsskema som passer bedst til dig.